fb


2012-04-05 11:19

PUNKT MODE –Mötesplatsen för oss inom mode

| Mer

Modenyheter

PUNKT MODE –Mötesplatsen för oss inom mode

Punkt Mode är en plattform för att modebranschen i Borås ska få träffas, mingla, byta kunskaper, skapa nya affärer och få inspiration. Punkt Mode förverkligas av starka aktörer som brinner för att utveckla modestaden Borås.

Hösten 2012 är det dags för starten av Punkt Mode i Borås!

BRANSCHENS OLIKA AKTÖRER
Första torsdagen varje månad på nya Scandic Plaza samlas de kreativa branschernas alla aktörer, från näringsliv, akademi, till unga kreatörer. Med olika teman som inspirerar, ifrågasätter och engagerar, med gästsamtal och presentationer av nya kreatörer. Punkt Mode är ett samverkansprojekt som skapas av olika aktörer i Borås näringsliv och modescen. Dessa företag står tillsammans för att skapa den mötesplats där affärer skapas och inspirationen bubblar.


- Det är viktigt med en mötesplats som förenar och engagerar branschen. Att skapa en plats för att få träffa olika aktörer inom modebranschen och skapa nya samarbeten är den förhoppningen som vi har med Punkt Mode, säger Sebastian Kjersen från FashionWORK.

Punkt Mode förverkligas av:
- FashionWORK - Borås City - Nordisk Design Skola - Scandic Plaza - Borås Tidning
- Marketplace Borås - Borås Borås - Textilhögskolan i Borås - PrimeWine

PREVIEW I APRIL
I september 2012 öppnar Borås hetaste mötesplats, men projektet smygstartar redan Torsdagen den 19e april med Punkt Mode Preview på Scandic Plaza i Borås. Få veta vad som händer inom mode i Borås, träffa modeaktörer och få chansen att tycka till och påverka under denna unika förhandsvisning av mötesplatsen Punkt Mode.

Eventet drar igång 17.00 och inleds med bubbel och kort information om Punkt Mode och dess samverkande företag. För att sedan rapportera om det senaste inom mode i Borås. Under kvällen bjuds det på tilltugg och inspiration från en ung kreatör.

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor