fb


2012-04-04 13:01

Trimmer på batteri från Husqvarna på MaskinExpo

| Mer

Mässor

På MaskinExpo lanserar Husqvarnas företagets nya batteridrivna trimmer – 136 Li C –Den har samma prestanda som bensindrivna trimmers – men är tystare och avger inga avgaser.  Lägg till en låg vikt och optimerad balans, vilket ger husägaren alla möjligheter att trimma gräset smidigt och enkelt.

Husqvarnas nya 136 Li C är den smidigaste och mest mobila av de tre helt nya batteritrimmers som ingår i Husqvarnas batterisortiment. Precis som övriga maskiner i serien är vibrationsnivåerna låga. Den nya trimmern ger heller inga avgaser – något som är extra viktigt med trimmers som används nära kroppen. Bullernivåerna är också extremt låga – till glädje för både användare och grannar.

Vid utvecklingen av 136 Li C har man tagit stor hänsyn till ergonomin och viktfördelningen. Balansen är optimerad och 136 Li C är byggd för att kännas som en förlängning av armarna. För att trimmern ska vara så smidig som möjligt väger den endast 4,3 kilo inklusive batteri.

Alla Husqvarnas nya batteriprodukter kan användas med samma batteri. 136 Li C kan köpas separat eller ihop med batteri och laddare.

Trimmern 136 Li C:
• Inga avgaser, låga ljud- och vibrationsnivåer.
• Utrustad med ett 36 V litiumbatteri med en användningstid på mer än en halvtimme per laddning.
• Kraftfull motor ger 10 procent ökad effektivitet och minskat slitage vilket mer än fördubblar trimmerns livslängd.
• Utrustad med Husqvarnas savE™-teknik för maximal körtid.
• Välbalanserad och lätt vilket ger utmärkt ergonomi och minimerarbelastningen för användaren.

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor