fb


2012-04-04 10:50

Sverigepremiär för Carlssons stora nyhet av miniformat på MaskinExpo

| Mer

Mässor

På MaskinExpo blir det Sverigepremiär för Carlsson & Co:s - Messersi TCH R16E – en batteridriven självlastande minidumper! Stor nyhet i miniformat!

En väl beprövad självlastande minidumper från Europas marknadsledande minidumper tillverkare Messersi i Italien är nu konverterad till batteridrift vilket ger många fördelar såsom: Miljövänlig, inga avgaser, lägre ljudnivå mindre vibrationer och låg tyngdpunkt ger säkrare körning.

En perfekt minidumper för känsliga miljöer där det ställs höga krav på säkerhet och miljö, Messersi TCH R16E kommer att bli en bra ”jobbarkompis” till håltagare och inom bygg och rivningsbranschen. Messersi TCH R16E har som standard ett självlastande flak men kan med fördel utrustas med ett flertal olika flak och påbyggnader samt användas som redskapsbärare för egna applikationer.

Messersi TCH R16E är utrustad med batterier som klarar 1500 laddningscykler vilket innebär minst 5 år miljövänlig körning, maskinen klarar 3-3,5 timmars körning utan laddning och kan snabbladdas på en timma och därefter klara av ett nytt arbetspass igen.

Missa inte att se och känna på den på Maskin Expo 24-26/5 i monter 1618

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor