fb


2012-04-04 6:41

Mitt professionella rykte tog mig till drömmen i New York

| Mer

Ledarskap

Läs om Anton Hörnfeldt och hur han upplevde styrkan att konkret veta sitt professionella rykte. Vi har även skrivit om denna fantastiska person i vår bok Ditt professionella rykte!

 Anton Hörnfeldt: "With a strong sense of determination combined with generosity, humbleness and a unique personality, Anton sets high goals, realizes hisdreams and succeeds."

Att få flytta till världens bästa stad vid tjugo års ålder för att göra inget mindre än att leva sin dröm är få förundrat.

Jag tog studenten i en liten stad i norra Sverige år 2011, och den följande sommaren fick jag kunskap om mitt professionella rykte. Under en resa till Belgien, strax efter att jag fått dessa nya kunskaper om min potential och andra människors professionella uppfattning, insåg jag att det var dags att starta mitt första företag.

Jag har alltid varit mycket självständig, så att jag alltid velat bli min egen. Med mitt professionella rykte i handen - ett tydligt bevis på exakt hur andra uppfattar mig, starkare än någon form av CV eller resumé, insåg jag för första gången min fulla potential. Utan tvekan varken jantelag eller självgodhet, helt avskalat och glasklart, ett dokument som lyfte fram MIG - det jag är som ingen annan kan vara.

Ett par månader senare hade jag registrerat min firma, en klar logotyp och fina visitkort. Ganska snart kom affärerna igång - jag sålde såväl min första föreläsning och min första klänning och började förhandla och nätverka med alla möjliga företag och individer. Att jag hade kunskap om hur mitt professionella rykte egentligen såg ut tillät mig att låta ”MOD” vara ledordet i varje sammanhang och plötsligt blev tillit inget mindre än självklart. det gav mig den kraft jag behövde för att anta de utmaningar som låg framför mig.

Nu ett knappt år senare har jag flyttat in i en fantastisk lägenhet runt hörnet från Times Square i New York city. Jag studerar modedesign heltid vid en stor skola här i USA, men jobbar också vidare med mitt entreprenörskap. Nyligen fick jag uppdraget som pressansvarig för en stor amerikansk designer. Varje dag möts jag av nya spännande situationer, och vad jag förr betraktat som ett problem är idag en möjlighet till kreativitet.

Kunskapen om mitt professionella rykte mig kraften och modet att våga, inte bara Ta utan också, SKAPA möjligheter. Det har lett till att jag idag kan leva min dröm, något jag ar tacksam för varje dag. För att kunna åstadkomma succé måste man först inte bara känna till vem man är utan också hur andra uppfattar en. Det är basen for att man ska kunna förbättra sina svagheter och fokusera på sina styrkor. När man väl gör det så ar det bara att köra. Jag säger bara; Go Go GO!


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor