fb


2012-03-21 16:27

Boozt.com utökar kollektionen av storsäljande märket Desigual

| Mer

Modenyheter

Malmö, Sverige – Boozt.com har nu fått ett ännu större utbud av det populära märket Desigual – med många färgglada klänningar och väskor.

Desigual är ett av de mest populära märkena på Boozt.com. Desiguals SS12-kollektion utstrålar energi och vårkänslor – vilket gör att försäljningen är extra stark nu under våren.

Boozt.com breddar Desigual-utbudet för att kunna ge fler kvinnor möjligheten att handla deras favoritmärke från Barcelona. Kvinnor gillar Desiguals kläder för deras höga kvalité, de kvinnliga formerna, en mix av uttrycksfulla färger samt de fina detaljerna som pryder varje plagg. Dessutom är de sköna och bekväma.

Märket grundades i Barcelona 1984 av Thomas Meyer, en Schweizisk modedesigner. Hans vision var att skapa kläder som utstrålar glädje, optimism och energi. Idag är Desigual ett av Europas snabbast växande modemärken.

I Desigual-kollektionen på Boozt.com ingår figursydda vårklänningar, toppar och kjolar, med olika mönster och blandade material. Volanger, asymmetriska längder, knytband och broderier är de små finesserna som gör dem unika. Förutom det stora utbudet av klänningar hittar du även väskor, leggings, bikinis, scarfs och strumpor. Priset varierar mellan 199 och 1 249 SEK. 

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor