fb


2012-03-14 18:43

Tiden börjar säljas digitalt på webben, i iPhone, iPad och Android

| Mer

E-handel

Socialdemokratiska partiet och Aggressive Development AB skriver avtal om digital publicering, försäljning och distribution av tidskrifter och magasin. Genom tidningsaffären Qiozk finns Tiden till försäljning i iPhone och iPad samt på webben för nedladdning till Mac, Windows och Android.

Tiden är en socialdemokratisk idé- och debattidskrift med anor, grundad 1908 av Hjalmar Branting. I Tiden ges fördjupade politiska reportage och analyser och här följer man debatten inom arbetarrörelsen. Tiden är också en länk mellan arbetarrörelsen och kulturarbetarna - med dikter, illustrationer och konst som en del av vår samhällskritik.

"Vi är mycket glada att Tiden vill vara med i Qiozk-familjen" säger Olof Thorén, en av Aggressive Developments grundare.

Om Qiozk

Qiozk är en digital tidningsaffär för tidskrifter och magasin. Appen Qiozk finns till iPod, iPhone och iPad. Ladda ner appen från http://www.qiozk.com/paper/tiden

Tidningsförlag kan enkelt gå med i Qiozk och erbjuda tidningar till digital försäljning i iPhone och iPad samt på webben för nedladdning till Mac, Windows och Android. På bara några dagar kan förlagets titlar och arkiv finnas till försäljning. Anmäl intresse på http://www.qiozk.com/publisher/


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor