fb


2012-03-08 11:30

Bästa tipsen när du ska köpa lägenhet eller hus!

| Mer

Hus & Hem

Nu finns böckerna som ger de bästa tipsen för alla som ska köpa en bostad.

Alla ska vi bo någonstans, och att köpa en lägenhet eller ett hus är den enskilt största affären för de allra flesta, säger författaren Catharina Hillerström Vagli. Att vara väl förberedd är grunden i alla affärsuppgörelser, lägenhets- eller husköp är inget undantag.

Eftersom jag själv är fastighetsmäklare och mött många köpare ute på visningar, så har jag sett att det finns ett behov av att ge köparna praktiska råd och tips inför det att de ska köpa en bostad, fortsätter Catharina. Ett behov av att få en bra grund att fatta beslut på och en trygghet i att ha kunskap om hur själva processen ser ut.

I böckerna tar jag upp allt från finansiering, tips inför visning och vad som är viktigt på själva visningen. Frågor kring budgivning och hur det är med accepterat pris och vad som gäller med undersökningsplikten både för lägenheter och hus. Info om vad som är viktigt att fundera på kring föreningens ekonomi (lägenhet) och hur det är med bygglov, servitut och nyttjanderätt för hus. Ett av kapitlen handlar om vad du kan förvänta dig av fastighets-mäklaren, avslutar Catharina.

 

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor