fb


2012-02-03 10:26

Epson skapar mervärde med on demand utskrift av färgetiketter

| Mer

Försvar

Ny och förbättrad TM-C3400 ger hållbara resultat på etiketter och armband

3  februari, 2012: Epson presenterar en förbättrad version av sin TM-C3400-färgskrivare för on demand-utskrift av etiketter och armband. Den nya modellen som utvecklats med utgångspunkt från kundernas feedback erbjuder ekonomiutskriftsläge, möjlighet att kontrollera och programmera skrivaren inifrån applikationer och uppstartsprogramvara för etikettdesign. Förbättrade TM-C3400 fortsätter leverera hållbara resultat på en stor mängd media på bredder mellan 30 och 112 mm. 

TM-C3400 som är idealisk för tillämpningar där korrekt etikettidentifiering är avgörande kan förbättra etikettigenkänningen genom  utskrifter i färg. Skrivaren kan också spara in pengar genom utskrifter på begäran (on demand) vilket undanröjer behovet av i förväg utskrivna etiketter, något som vanligtvis drar med sig lagerhanterings- och avfallskostnader. 

Ivan Tanev, business development manager på Epson Europe, säger: ”Som bläckstråleskrivare erbjuder TM-C3400 flera fördelar framför skrivare för termisk överföring. Användarna får hållbara utskrifter på ett brett mediaurval, som papper och syntetiska material med matt eller blank yta. Detta tack vare Epsons DURABrite Ultra pigmentbläck som motstår smetning, blekning och de flesta vätskor. Säkerheten är ytterligare en fördel med bläckstråleteknik – TM-C3400 använder inte termiska överföringsband som kan bära med sig avtryck från känslig information och som kräver omsorgsfull avyttring.” 

Med utskriftshastighet på 92 mm/sek och inbyggd automatisk skärare är TM-C3400 idealisk för stressiga miljöer. Felaktiga utskrifter undviks genom Epsons teknik för automatisk kontroll av munstycken (AID) som upptäcker och åtgärdar igensatta munstycken och döda pixlar i streckkoder. 

TM-C3400 kontrolleras från framsidan vilket förenklar användningen och möjliggör installation under bord för att spara plats på disken. Den är enkel att integrera tack vare direkt kontroll och programmering inifrån applikationer. För snabb start finns TM-C3400 också i en version med grundläggande programvara för etikettdesign. 

TM-C3400 finns i fyra olika versioner till omedelbar försäljning med rekommenderat cirkapris från SEK 9.200 till 11.300 ex moms. 

Funktioner

  • Skriv   ut anpassade etiketter, biljetter och armband i färg
  • Ekonomiutskriftsläge   för små utskriftsvolymer
  • Kompatibel   med matta och blanka media på bredder mellan 30 och 112 mm
  • Utskrifter   motstår smetning, blekning och de flesta vätskor
  • Utskriftshastighet:   upp till 92 mm/sekund
  • Automatisk   kontroll av munstycken (AID)
  • Kontrolleras   från framsidan
  • Kontrollera   och programmera skrivaren direkt från applikationer
  • Finns   tillgänglig i en version med uppstartsprogramvara för etikettdesign


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor