fb


2012-02-02 12:19

Jörgen byter namn till Warberg & Co

| Mer

Hus & Hem

Jörgen Warberg, känd fastighetsmäklare i Göteborg, flyttar nu sin verksamhet med privatbostäder till Warberg & Co. Samtidigt presenterar han Anders Ovdahl som ny partner och VD. Den kommersiella delen driver Jörgen vidare tillsammans med Stefan Hellström i RE/MAX Commercial, världens största mäklarkedja.

- All business is local, säger Jörgen, som har 38 års erfarenhet av mäklarbranschen.

Den tekniska utvecklingen har varit dramatisk och snabb. Numera är den digitala marknadsföringen  klart större än den gamla med stora annonser i dagstidningarna.

- Kunderna har lärt sig att hantera den nya IT-tekniken med sociala medier och olika nätverk, menar Jörgen. Den personliga kontakten är mycket viktig. Konsumenten i dag är kunnig och medveten.

Jörgen Warberg är välutbildad och har en bred kompetens. Började i branschen 1974 på Garnisonen, dotterbolag till SEB. Blev 1982 chefsmäklare på Ragnar Bjurfors. 1984 tog han över som ägare och VD av bolaget. Därefter fortsatte karriären både med egen verksamhet och chefspositioner inom Arsenalen och Catella. De senaste åren har han representerat RE/MAX-kedjan i Göteborg. Efter förändringen med privatbostadsdelen fortsätter han RE/MAX-samarbetet med de kommersiella objekten. 

- Totalt under mina 38 år som fastighetsmäklare har det blivit över 3.000 förmedlade affärer, berättar Jörgen,

Partnern Anders Ovdahl har varit egen företagare i 28 år inom bygg- och inrednings-företag i Norge, som bl a fått förtroendet att inreda statsministerns kontor, riksbanken, regeringskansliet samt Oslos nya opera. Anders har även utvecklat fastigheter och mark i både Sverige och Norge. I samband med detta kom han i kontakt med Jörgen. Herrarna kom väl överens och skapade Warberg & Co.

Information

Jörgen Warberg

Warberg & Co

Berzeliigatan 20, Göteborg

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor