fb


2012-02-02 8:49

Det går bra för småhustillverkaren!

| Mer

Hus & Hem

De två avslutande månaderna av 2011 och den inledande månaden i 2012 har visat riktigt bra försäljningssiffror för småhustillverkaren SmålandsVillan. På tre månader landar SmålandsVillan på över 100 st försäljningar, vilket bör betraktas som riktigt bra i dessa tider, där den totala prognosen för småhusmarknaden 2012 ligger på ca 5000 hus.

- Att tala om en trend redan nu vågar vi inte riktigt, men onekligen har det varit ett antal riktigt bra försäljningsmånader,  säger David Carlsson operativchef på SmålandsVillan.
- Finns det någon framgångsfaktor som du kan peka på?
- Svårt att säga. Detta är nog ett kvitto på att vi satsat på rätt saker bakåt i tiden som gör att kunderna nu vill köpa vår produkt, säger David.

- Vad är det för saker ni har satsat på?
- Det kan låta lite klyschigt men vi har verkligen fokuserat på att ge kunden mycket hus för pengarna och det verkar många ha upptäckt. Ofta kostar det inte mer att bo i en Smålandsvilla jämfört med en lägenhet. Vårt fokus ligger inte bara på vår produkt utan även på vår säljkår. Det är ju säljarna som ska ge våra kunder trygghet och komfort genom hela processen fortsätter David.

- Vad krävs för att du ska kunna säga att det har vänt?
- Ja du, svår fråga. Det är så mycket som påverkar, men om försäljningen håller i sig ytterligare några månader så kanske jag kan säga att det har vänt, säger David Carlsson. - Det viktigaste nu, är att vi har fått in svar på att vår produkt är attraktiv på marknaden och att det är många som vill bo i och äga en Smålandsvilla.

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor