fb


2012-01-27 7:45

Kaspersky Lab i gyllene samarbete med Samsung

| Mer

Datavirus

Kaspersky Lab blir guldmedlem i Samsung Enterprise Alliance Program. Det nya globala samarbetet innebär ett tätare samarbete mellan företagen och att Kaspersky Labs säkerhetslösningar används i en rad produkter från Samsung.

Samsung Enterprise Alliance Program är ett övergripande partnerprogram med syfte att främja försäljning, marknadsföring och produktutveckling för att gör det möjligt för ledande lokala och globala oberoende mjukvaruleverantörer och systemintegratörer att skapa nya affärsmodeller genom Samsungs Electronics affärsområde för mobillösningar.

– Vi är väldigt glada över att påbörja detta globala samarbete med Samsung Electronics och att ta vårt företag till en helt ny nivå, säger Garry Kondakov, sälj- och marknadschef på Kaspersky Lab. Medlemskapet i alliansprogrammet kommer att hjälpa oss att utveckla våra mobillösningar med stöd av Samsungs djupa erfarenhet på området. Även distributionskanalen för våra lösningar kommer att utökas genom Samsung Electronics globala nätverk.

Som en del av guldmedlemskapet kommer Kaspersky Lab att förse Samsung med lösningarna Kaspersky Mobile Security och Kaspersky Tablet Security för skydd av både privata och företagsägda Android-mobiler från Samsung. Lösningarna ger ett avancerat skydd mot dataintrång, vid stöld eller förlust av mobila enheter, oönskade samtal eller meddelanden samt skadlig kod.

Kaspersky Lab kommer även att förse Samsung-datorer baserade på Windows med säkerhetslösningar. För företagskunder kommer Kaspersky Endpoint Security att användas.

För mer information kontakta:
Johan Grape, marknadschef Norden
Kaspersky Lab
Mobil: 0707-35 40 60
E-post: johan.grape@kaspersky.se

Om Kaspersky Lab

Kaspersky Lab är det största antivirusföretaget i Europa. Företaget levererar några av världens mest omedelbara säkerhetslösningar mot IT-hot som antivirus, spionprogram, brottsprogram, hackare, nätfiske och spam. Kaspersky Lab är rankat bland världens fyra största distributörer av säkerhetslösningar för konsumenter. Företagets produkter erbjuder överlägsen detekteringsgrad och har branschens snabbaste reaktionstid vid utbrott av IT-virus för hemmaanvändare, företag och organisationer av alla storlekar samt den mobila IT-miljön. Kasperskys teknik används världen över i IT-säkerhetslösningar och tjänster från branschens ledande IT-säkerhetsleverantörer. Läs mer på www.kaspersky.se. För de senaste nyheterna om antivirus, anti-spionprogram, anti-spam och andra IT-säkerhetsfrågor och -trender, besök www.viruslist.com.

 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor