fb


2012-01-26 17:18

Svea Ekonomi Skuldfinansiering - Ny lösning för skuldsatta

| Mer

Privatekonomi

Personer med många dyra lån och krediter kan ha svårt att få ordning på sin ekonomi. Det beror ofta på att de inte får lån i sin vanliga bank om de har betalningsanmärkningar eller skulder till Kronofogdemyndigheten (KFM). Då är det lätt att fastna i en ond cirkel med nya dyra krediter som förvärrar situationen. Men nu finns det möjlighet även för tungt skuldsatta att få hjälp genom Skuldfinansiering hos Svea Ekonomi.

– Genom vår hjälp kan man betala av sina dyra smålån och krediter och samla allt i ett enda lån. På så sätt får man ner sin månadskostnad och de som har skulder hos KFM slipper eventuell löneutmätning. Dessutom amorterar man på skulden från start istället för att som i många fall enbart betala räntor och kostnader till sina långivare, säger Helena Klein, ansvarig för Svea Ekonomi Skuldfinansiering.

Svea Ekonomi kan även i vissa fall hjälpa till att kontakta långivarna för att förhandla ner skulderna och på så sätt ge de skuldsatta en rimligare skuldbörda.

– Trycket på Svea Ekonomi Skuldfinansiering ökar alltid när konjunkturen vänder neråt. Många som har fastnat i skuldfällan är tacksamma över att få tala med någon som bryr sig om deras problem. Vem som helst kan råka illa ut och vi dömer eller ifrågasätter ingen, avslutar Helena Klein.

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor