fb


2012-01-05 13:05

HP ledande i Gartners Magic Quadrant-rapport för Managed Print Services

| Mer

Privatekonomi

Stockholm, 5 januari 2012 – HP har blivit utsedda till ”ledare” i Gartners senaste Magic Quadrant-rapport för Managed Print Services (MPS).

Gartner, som är ledande inom it-forskning och – analys, publicerar oberoende rapporter vilka positionerar tillverkare baserat på deras förmåga att genomföra och helhetssyn inom respektive område.

Förutom att förestå förmågan och kompetensen att leverera dagens MPS måste ledare komplettera detta med förståelsen, initiativen och resurserna för att utforma morgondagens MPS. För att öka omfattningen av MPS erbjuder även ledande företag ett brett utbud av mervärdestjänster.

HPs MPS är ett flexibelt och skalbart erbjudande som förbättrar företags arbetsprocesser, hjälper verksamheter att växa och minskar risker samt miljöpåverkan. Världen över finns 3000 kunder i en mängd branscher som använder HPs MPS för att automatisera dokument samt arbetsprocesser för att uppnå de strategiska målen.

-          HP vill hjälpa företag att göra mer med mindre och frigöra tid för att fokusera på kunder och kärnverksamhet. Gartners erkännande ser vi som en bekräftelse på att vi lyckats och att vårt utbud är värdefullt för företag, säger Andreas Granath, affärsområdeschef, HP IPG Sverige.

För ytterligare information om HP MPS-utbud besök www.hp.com/go/ManagedPrint.

Om Gartner Magic Quadrant

Magic Quadrant är varumärkesskyddad 2010 av Gartner, Inc. och används med företagets tillstånd. Magic Quadrant är en grafisk framställning av en marknad under en specifik tidsperiod. Den visar Gartners analys av hur vissa tillverkare uppfyller olika kriterier på denna marknad, enligt Gartners definition. Gartner förordar inte någon av de tillverkare, produkter eller tjänster som återges i Magic Quadrant, och råder inte användare att bara välja de tillverkare som placeras i den “ledarkvadranten”. Magic Quadrant är endast avsedd som ett analysverktyg och är inte avsedd att föreslå specifika handlingar. Gartner frånsäger sig alla garantier, såväl explicita som implicita, inklusive garantier som rör säljbarhet eller lämplighet för specifika ändamål.

Källa: Gartner, Inc., “Magic Quadrant for MFPs and Printers, Worldwide,” Federico De Silva, Sharon McNee, 24 oktober, 2011.

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor