fb


2011-11-04 20:37

YellowOffshore™ är nu auktoriserat företag av Achilles Joint Qualification System (JQS).

| Mer

Försvar

Achilles Joint Qualification System (JQS) tjänster inom olja- och gassektor har blivit en hörnsten i deras verksamhet. Varje tjänst är skräddarsydd för att möta de individuella behoven som finns i företagens specifika regioner.

Achilles Joint Qualification System (JQS) fortsätter att utveckla och förfina de tjänstersom dem erbjuder United Kingdom Continental Shelf (UKCS) och i de norska och nederländska sektorerna. De erbjuder även tjänster över andra delar av välden, exempelvis i Argentina, Kazakhstan och Venezuela.

Achilles Joint Qualification System (JQS) är ett kostnadseffektivt system för offshoreindustrin i Norden och globalt. Systemet är utvecklat för att täcka de flesta upphandlingsbehov hos de deltagande organisationerna som YellowOffshore™. Det är deras målsättning att upprätta de flesta leverantörslistor med kvalifiseringssystemet som utgångspunkt.

Leverantörer som YellowOffshore™ ges på ett enkelt och enhetligt sätt möjlighet att kvalificera sig för leveranser till operatörsbolag och huvudkontraktörer, som tillsammans representerar en årlig marknad på ca. 85 milliarder SEK.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

MyNewsdeskAnnonsbilliga resor