fb


2011-05-27 14:57

F-Secure lanserar nytt säkerhetsskydd för Mac

| Mer

Datavirus Ny lösning från F-Secure med realtidsskydd och hög prestanda ger skydd mot alla Mac-baserade säkerhetshot, för både hemanvändare och företag.

Helsingfors den 27 maj 2011 – Nya F-Secure Anti-Virus för Mac är en snabb reaktion på den ökade efterfrågan av virusskydd för Mac-datorer och har utformats med fokus på prestanda. Den nya lösningen är snabb, lättanvänd och ger realtidsskydd mot alla Mac-baserade hot och tar bort skadliga program.

– F-Secure Anti-Virus för Mac är konstruerad för att ge utmärkt säkerhet med maximal prestanda, säger Fredrik Klasén, säkerhetsspecialist hos F-Secure. Våra nya lösningar vänder sig till både privatpersoner och företag. Bland annat kommer våra företagskunder att få det enklare än någonsin att hantera blandande IT-miljöer tack vare ett nytt och enkelt hanteringssystem.

I takt med att antalet Mac-datorer ökar, så ökar även kravet på virusskydd. Från att tidigare endast ha fokuserat på Windows, så inriktar sig nu så kallade malware-utvecklare även på Mac-datorer. De nya lösningarna från F-Secure ger skydd för såväl hemanvändare som företagskunder och företagslösningen F-Secure Protection Service for Business är en komplett säkerhetslösning som utformats särskilt för små och medelstora företag.
Några viktiga funktioner i F-Secures nya säkerhetslösning för Mac:
- Snabbt och lättanvänt med fokus på prestanda
- Virusskydd och automatiska uppdateringar i realtid
- Brandväggskontroll som aktiverar operativsystemets inbyggda brandvägg
- ”Panikknapp” som omedelbart blockerar all nättrafikAnnonsbilliga resor