fb


2011-05-05 15:11

F-Secure lanserar molnbaserat skydd för e-post

| Mer

Datavirus Protection Service for Email är en nyckelfärdig lösning för företag och organisationer – en oslagbar säkerhetslösning för e-post levererad av lokala partners
Stockholm, 13 januari 2011 – För de flesta företag är e-posten ett centralt arbetsverktyg, men mycket av e-posten består idag av spam som äter upp nätverkskapacitet och slösar bort personalens tid. Virus via e-post innebär också en stor risk för ett företags rykte och verksamhet. För att hjälpa företag att bemöta dessa svårigheter har F-Secure skapat en effektiv och enkel molnbaserad tjänst som hjälper företag hantera skyddet av e-posten.

F-Secure Protection Service for Email är ett smart sätt att skydda e-posten. Den ger ett kraftfullt skydd mot oönskat innehåll, virus och spionprogram samtidigt som den erbjuder en av marknadens bästa skydd mot spam allt utan avancerade lokala installationer hos kunden. F-Secure Protection Service for Email upptäcker i snitt 99,8 procent av allt spam med 0 procent falsklarm. Personliga rapporter över e-postmeddelanden som satts i karantän kan skickas ut till varje användare.
– Med denna nya tjänst kan små- och medelstora företag få tillgång till e-postskydd med samma kvalitet och kapacitet som de lösningar som stora företag använder. Systemet hanteras av lokala partners vilket både är bra för dem och för kunderna. Tjänsten är flexibel och passar också olika affärsmodeller. Dessutom kräver Protection Service for Email inte några investeringar hos vare sig kund eller partner, säger Johan Jarl på F-Secure i Sverige.
Eftersom tjänsten är molnbaserad kräver den inte några investeringar i hårdvara. Lösningen drivs av F-Secure som idag levererar IT-säkerhet till över 200 större operatörer över hela världen, och tjänsterna säljs och hanteras av återförsäljare som utbildats och certifierats av F-Secure.
Tidigare utnämnde den oberoende testorganisationen AV-Comparatives F-Secures säkerhetsprodukt F-Secure Internet Security 2011 till årets produkt.Annonsbilliga resor