fb


2010-09-15 12:27

Nya F-Secure Internet Security 2011 kombinerar överlägset skydd med blixtsnabb prestanda

| Mer

Datavirus Nya F-Secure Internet Security 2011 kombinerar överlägset skydd med blixtsnabb prestanda
Stockholm, 15 september 2010 - För F-Secure handlar internetsäkerhet inte längre bara om att utveckla teknik i världsklass för att stoppa skadlig kod. Det handlar även om att skydda människor och deras information, som i många fall är oersättlig, på ett sätt som gör säkerhetsproblem till något alla förstår.
F-Secures forskning kring användarnas behov har resulterat i säkerhetslösningar som både är enkla att använda och som ger ett uttömmande tekniskt skydd mot skadlig kod. Resultatet är den prisade konsumentlösningen F-Secure Internet Security 2011.
- Nya F-Secure Internet Security 2011 sätter en ny standard vad det gäller användarvänlighet samtidigt som den låter våra kunder använda internet utan oro för virus, trojaner eller annan skadlig kod, säger Fredrik Klasén, säkerhetsspecialist på F-Secure. Dess molnbaserade teknik och minimala systempåverkan gör den även till den tekniskt mest avancerade produkt vi någonsin har lanserat.
F-Secure Internet Security 2011 har tagits fram för att göra sitt jobb med minimal inverkan på användarupplevelsen. Detta innebär att produkten bara gör sig påmind när det är absolut nödvändigt. Den är enkel att installera och har ett överskådligt och lättanvänt gränssnitt. De olika funktionerna kan aktiveras eller stängas av efter behov med ett enda musklick.
F-Secures smarta molnteknik kan lagra i stort sett obegränsade mängder information om filer på internet. F-Secure Internet Security 2011 utnyttjar denna teknik för att kontrollera filer innan de tillåts på en skyddad dator. Denna kontroll tar millisekunder att utföra vilket innebär mindre väntan och en säkrare internetupplevelse för användaren.
Trots alla säkerhetsfunktioner påverkar F-Secure Internet Security 2011 systemprestanda mindre än någon tidigare version. Faktum är att produkten belönats med betyget Advanced+ av AV-Comparatives.org, som är en oberoende organisation som tillhandahåller antivirustester, för dess enastående prestanda.Annonsbilliga resor