fb


2010-08-31 13:20

Enklare än någonsin att säkra och dela semesterbilderna med nya F-Secure Online Backup

| Mer

Datavirus Stockholm den 31 augusti 2010 - Vi lagrar allt mer information på våra datorer och det är inte bara dokument och e-post utan även oersättliga personliga filer såsom digitala fotografier eller filmer. Dessa är enkla att plocka fram för att återuppliva glada minnen eller visa för vänner och bekanta. Med den nya versionen av F-Secure Online Backup blir det inte bara enklare att säkerhetskopiera alla dessa filer till en säker lagringsplats på internet utan du kan även dela dem med familj och vänner.
F-Secure Online Backup säkerhetskopierar filerna på din dator helt automatiskt så att du aldrig behöver oroa dig om du skulle radera en fil av misstag eller om filer skulle försvinna för att datorn havererat.
"Att säkerhetskopiera personliga filer på nätet ger högre säkerhet än att skapa kopior lokalt på datorn eller på en extern hårddisk", Fredrik Klasén, säkerhetsspecialist på F-Secure. "Då riskerar man inte att förlora filerna på grund av mekaniska fel eller om man råkar ut för till exempel inbrott eller brand."
Tillgång till säkerhetskopierade filer när som helst, var som helst
Filerna som säkerhetskopierats med F-Secure Online Backup kan enkelt hämtas över internet var du än befinner dig. Vidare gör den nya delningsfunktionen att du enkelt kan dela dina bilder, filmklipp eller andra filer med vänner och familj utan att behöva bifoga filer med e-postmeddelanden.
Andra nyheter i den senaste versionen av F-Secure Online Backup är nya grundinställningar, som möjliggör snabbare säkerhetskopiering, och ett förbättrat och mer lättanvänt webbgränssnitt. Det finns inga begränsningar för hur mycket information du kan säkerhetskopiera från din dator vilket innebär att du inte behöver betala mer om du behöver mer utrymme för dina säkerhetskopierade filer. Redan befintliga F-Secure Online Backup-kunder kommer automatiskt att få den uppdaterade versionen av mjukvaran inom de närmaste veckorna.Annonsbilliga resor